Amor'jade kasvatti 1-vuotias uros etsii uutta kotia ja mie etsin nyt rinnalleni yhteisomistajaa / yhteiskotia / Yhteistyökotia. Terveeksi tutkittu, näyttelyssä käynyt - mutta sen tämän hetkisen lauman dynamiikka ei toimi. Oletko kiinnostunut näyttelyistä, peruskouluttamisesta, lenkkikaverista rinnallesi - jonka mukana tulee kasvattaja kiinteästi mukana?

Laita viestiä joko messenger, mailitse tai jos oikein olet kiinnostunut tarjoamaan loppuelämän kodin, niin voit jopa soittaa: 040-9678973 / maikki

**********************************************************************************************************************

amor'jadet pakkasi kamppeet suomeen heinäkuussa 2021 <3


Dior on vaihtanut omistajaa eli neiti on nyt meidän omistuksessa, kun sijoitussopimus purettiin talvella. Dior synnytti meille upean pentueen, josta blm tytär tiara jäi kotiin kasvamaan.

Lauman jatkoksi on omista pentueista jääneet myös trikkipoika Vito sekä soopelityttö Aby. Aika näyttää mitä heidän kanssaan saadaan aikaan. Molemmat mussukat kävivät kokeilemassa asumista toisaalla, mutta ovat palanneet kotiin pysyvästi. myös Selenan eli Mian tyttö Celia on jäänyt kotiin kasvamaan.

Gucci, Priya, valeria, vito ja daya mun koirista on käyneet lonkka- ja kyynärkuvissa erinomaisin tuloksin. Kaikilla kyynärät 0/0 ja lonkat A/A!!

Myös kasvatit kävivät kuvilla - Doran ja Denniksen lapset B/B, C/B ja C/C ja nolla-tuloksin. Aivan huippua!


Welcome Gucci! Uusi tulevaisuudentoivo vanhoista tutuista espanjan linjoista Caravan kennelistä on tullut takaisin! Sain mahdollisuuden tuoda uuden trikkiuroksen Espanjasta, linjoista jotka ovat perin tuttuja Caravan, Apple Acres (Am.), Shadowbrook's (Am.), Moorwood (Swe), Shelteam (Swe), Lovesome (Pl.), La-So-Min's (No) jne. eli tervetuloa Gucci - Segovrian Alhambra's Knight tänne pohjolaan! <3

Surulliset uutiset ovat olleet läsnä myös tänä vuonna, kun jouduimme luopumaan elämämme koirasta Duffystä tammikuussa. Ei ole sanoja, eikä voimia eikä edes tahtoa avata menetystä yhtään enempää. Sydän palasina taas.


Varjoni ei enää seuraa, sydämeni on murskaantunut miljooniin palasiin -eikä tule enää koskaan entiselleen. Niin ikävä, ettei koskaan löydy sanoja.

Im Memoriam Varjoni, Ystäväni, Sieluni <3 Devil <3 16.09.2009-28.02.2017