Tervetuloa Bond Suomeen!! vuosien haaveilu ja pitkäjännitteinen etsiminen täysin mulle uudesta linjasta olevasta jenkkisukuisesta trikkipojasta on vihdoin toteutunut!

<3 BLOW YOUR MIND FULFILLED DREAM <3

Poika tulla tupsahti liettuan näyttelyreissun tuliaisena syyskuun lopussa tuttuakin tutummalta kasvattajalta eli Danten ja Hollyn kasvattaja Ewalta, Fulfilled Dream kennelistä.

monta vuotta on myös kasvattini omistaja Merja Leskinen haaveillut, että josko saisin hänen Ketturetkun kasvatustyöhön etsittyä urosta ja Bondin myötä saatiin iskettyä kaksi kärpästä kerralla eli Bond on virallisesti meidän yhteisomistuksessa ensimmäiset vuodet. Toivotaan terveitä tuulia Bondin kehityksen varrelle <3


**********************************************************************************************************************

amor'jadet pakkasi kamppeet suomeen heinäkuussa 2021 <3


Lauman jatkoksi on omista pentueista jääneet myös trikkipoika Vito sekä soopelityttö Aby. Aika näyttää mitä heidän kanssaan saadaan aikaan. Molemmat mussukat kävivät kokeilemassa asumista toisaalla, mutta ovat palanneet kotiin pysyvästi. myös Selenan eli Mian tyttö Celia on jäänyt kotiin kasvamaan.


Welcome Gucci! Uusi tulevaisuudentoivo vanhoista tutuista espanjan linjoista Caravan kennelistä on tullut takaisin! Sain mahdollisuuden tuoda uuden trikkiuroksen Espanjasta, linjoista jotka ovat perin tuttuja Caravan, Apple Acres (Am.), Shadowbrook's (Am.), Moorwood (Swe), Shelteam (Swe), Lovesome (Pl.), La-So-Min's (No) jne. eli tervetuloa Gucci - Segovrian Alhambra's Knight tänne pohjolaan! <3

Surulliset uutiset ovat olleet läsnä myös tänä vuonna, kun jouduimme luopumaan elämämme koirasta Duffystä tammikuussa. Ei ole sanoja, eikä voimia eikä edes tahtoa avata menetystä yhtään enempää. Sydän palasina taas.


Varjoni ei enää seuraa, sydämeni on murskaantunut miljooniin palasiin -eikä tule enää koskaan entiselleen. Niin ikävä, ettei koskaan löydy sanoja.

Im Memoriam Varjoni, Ystäväni, Sieluni <3 Devil <3 16.09.2009-28.02.2017