11/11 -20

Koska COvid-19 on pilannut koko näyttelyharrastuksen, on mukava lukea vanhoja päivityksiä. :D

Ruotsissa on peruttu kaikki näyttelyt huhtikuulle saakka, Latviassa on määrätty poikkeustila eikä sinnekään siten pääse. Niin ollen meidän seuraava toive on päästä helmikuussa Tornioon näyttelyyn, on monta uutta hupsukorvaa odottamassa kehädebyyttiä. Håller tummarna että päästään!Hienosti on alkanut näyttelyvuosi 2018!

Juuka RN 3.3.18 Tuomari Tarja Löfman

Gloria aka Amor’jade My Heart Will Go On hienosti 6 narttupennun joukosta ROP-pentu / BOB-puppy ��


Ja Penny aka Amor’jade Pretty Jazz Dancer elämänsä ensimmäistä virallista luokkaa JUN ERI 1 SA PN 2 varasert!!! / JUN EXC 1 CQ BB2 res-CAC!!


Yhtään huonoa koiraa ei ollut, vaikka toooodella vahvoja olivatkin -Rousun tiimin tytöt Didi ja Rhianna sekä Holly EH, Marjon Elle (Didin ja Rhiannan sisko) upeasti avo eri 2 Sa PN 3!!


Tuho eli Amor’jade Play Cards With Batman luokkavoitto JUN EH 1 onnea Kirsti!


Luokkasijoitus myös Dieselille eli Amor’jade King Xerox hienosti EH 3 vaikka mitta ”näytti” enemmän kuin onkaan.

Ja lopulta isossa avonarttujen luokassa Taika eli Amor’jade Hooray I’m A Delight hienosti ERI!!


Lopulta harvinaislaatuinen kombinaatio kasvattajaluokassa sillä esitimme trikkiluokan tuomarille, 4 trikkiä 3:sta eri yhdistelmästä ollen 2 KP. Kiitos tyttärille mahtavasta reissusta taas, jatkoa odotellessa..!

ROP-pentu Amor'jade My Heart Will Go On *Gloria*

sijoituksessa: Suvi Rissanen, Nivala


Gloria on viime kesän pennuista, isänä oma kasvatti, Jaden rakas poika Boogie, Amor'jade LaBoom BangBang - poika, joka on kyllä näyttänyt oman jalostusarvonsa miun silmissä. Vielä kun saadaan lapset virallisiin lonkkakuviin, niin sitten saadaan hiukan enemmän näyttöä. <3