Shetlanninlammaskoira / Shetland sheepdog


Segovrian Alhambra's Knight *Gucci*


Syntymäaika / Born: 24.02.2020
Uros / male
Omistaja / Owner: Marjo Kuivala, Amor'jade kennel
Kasvattaja / Breeder: olga Gudin, segovrian kennel - Espanja


Isä / Sire: Multi Ch De La Mar De Be Ice Boy

Emä / Dam: Multi Ch Lovesome Dakota World-Sheltie

Lonkat / HD: A/A

Kyynärät / ED: 0/0

Polvet / KD: 0/0

Silmät / Eyes: CEA / PRA-vapaa / CEA/PRA-free

(gen. Cea kantaja)

1 ylim. ripsi


Koko / Size: 36.8 cm

Saksipurenta, kaikki hampaat / Scissor bite, full dentition


Pentu, jota ajatuksissa olen odottanut vuosia. Pitkään piti odottaa ja tuntui tuleeko tästä edes tottakaan ja nyt meillä on trikkipoika Devilin sukua, isän sukutaulussa Lotan (Brun) koiria, Devilin isä Apple Acres Astrology, iki-ihana Angel (Shadowbrook's Believe In Me) -ihanin mv-narttu minkä ikinä olen nähnyt, myös Moorwood Caribbean Blue Flash, samoin Shelteam-Lotan koiria (Shelteam Moonboy Dancer) ja Gonzon sukua (Este Ex Erilis Figa Ruminy), ihania Helan Lovesome-shelttejä. Melkoinen yhdistelmä upeita Euroopan jenkkejä ja brittejä. Ja se Spanish temperament. Pala Deviliä on siis takaisin, vaikkakin mun silmiin aika brittiversiona. Olen aivan innoissani!!

Guccin luonne on kultaa. Energinen, avoin, iloinen höntsäilijä, joka on valmis touhuamaan kaiken aikaa. Osaa toki myös rauhoittua. Matkustaa autossa, laivassa hotelleissa ja kaupunkien keskustoissa mallikelpoisesti eli ei stressaa turhia.

Vaikka sukutaulussa on isän puolelta todella vahvat minulle tutut Caravan kennelin koirat, on Guccin oma ulkomuoto perin brittisheltin näköinen. Aika näyttää, mitä se jalostuksellisesti tekee minun vahvoihin linjoihin.

Gucci on käytettävissä jalostukseen terveystutkituille nartuille

Gucci <3


(c) Nathalie Högström

gucci pentuna kasvattajansa luona <3