Devil -11


Shetlannin lammaskoira / Shetland sheepdog

Caravan Emerico The Evil Devil * DEVIL *Syntymäaika / Born: 16.07.2009

Uros / Male

Omistaja / Owner: Marjo Kuivala
Kasvattaja / Breeder: Lotta Brun, Caravan kennel

Isä / Sire: Apple Acres Astrology

Lonkat / HD: A/A
Kyynärät / ED: 0/0
Polvet / KD: 0/0
Silmät / Eyes: CEA/PRA-vapaa (gen. terve CEA:n osalta, vanhemmat testattu Optigen) CEA/PRA-free (gen. free CEA by parentage, Optigen)

Koko / Size: 39-39.5cm
Saksipurenta / Scissor bite
Kaikki hampaat / Full dentition

Ei valkotekijää / Non WF
Trikkitekijä / Bi factor


*** PÄIVITETTY 06.03.2017

Jouduimme luovuttamaan taistelun 28.02.2017.

Hei Hei rakas, toivottavasti näen sinut vielä joskus <3


** PÄIVITETTY 21.09.2016

Devil on pois jalostuskäytöstä, haimasta löydetyn muutoksen vuoksi. Tietämättä onko muutos hyvän- vai pahanlaatuinen, Devil saa elää kuninkaan elämää ilman jalostuspaineita nautiskellen elämästä niin kauan kuin sitä vain riittää. <3 **

ollut koko jalostuskäytön ajan erinomainen astuja, luonteeltaan kuin jylhä kuningas mutta myös kuin tulta ja tappuraa. on jättänyt jälkeläisilleen tätä uskomatonta luonnetta. / Devil has been excellent in breeding, temperament is cool like ice king, but also like hot fire. He has given unbelievable temperaments for his kids too.

****************************************************************************

Niinhän siinä sitten kävi, että Facebook ja Duffyn jälkeläiset Norjassa yhdistivät minut ja Caravan-kasvattajan Lotta Brunin vuoden 2010 alussa. Yksi asia johti toiseen ja toinen kolmanteen ja kaikki tämä johti siihen, että ihastuin täysin Espanjassa asuvaan trikkiurokseen. Caravan Emerico The Evil Devil oli jäämässä kasvattajalle, mutta muiden urosten ärhennellessä sille päätti kasvattaja toisin ja sain mahdollisuuden tuoda tämän mahtavasukuisen uroon Suomeen. Devil on ensimmäinen Caravan-sheltti Suomessa, muita rotuja täältä kyllä löytyy.

Niinpä varasimme ystäväni Sannan kanssa lennon Espanjan lämpöön huhtikuulle 2010. Ja tuosta matkasta tulikin ikimuistoinen, kohtalo nimittäin päätti matka-aikataulun toisin! Kotiinpaluuta edeltävänä päivänä nousi Islannin ylle tulivuoren tuhkapilvi, joka sai koko Euroopan aivan sekaisin, ja niinpä me Haukiputaan tytöt olimme jumissa Alicanten lämmössä, Lotan ja Jackin passattavana melkein 2 viikkoa! Mutta kyllä me tytöt nautittiinkin. Saimme mahdollisuuden tutustua kunnolla Caravan-kasvattajiin ja heidän ihaniin sheltteihinsä, salukeihinsa ja afgaaneihinsa. Näimme Espanjaa varmasti siltä kantilta, mitä koskaan muulloin emme olisi nähneet, tutustuimme uusiin ihmisiin, näimme paikallisia agilitykisoja jne. Ja samalla sain nähdä minkä luonteinen poika olikaan tämä mustilainen, joka kohta joutuisi Pohjois-Suomen kylmyyteen muuttamaan. Ja poika oli totisesti avoin ja energinen. Kaikkien juonikäänteiden jälkeen Devil vihdoin oli kotona!

Vahvaluustoinen, pitkärunkoinen, erinomaisesti liikkuva jenkkiuros, joka joko ihastuttaa tai vihastuttaa ulkomuodollaan,

Kiitokset kuuluvat siis Lotalle ja Jackille kaikesta ja niistä ihanista hetkistä, jolloin istuimme illallispöydän ääressä, puhuen suomea, ruotsia, englantia ja espanjan sekamelskaa! Se oli matka, josta voi sanoa, että "Once In A Lifetime!"

It was a year of 2009 when Fb did something special for my life. It was the year when I had an honour to get known Lotta and Jack. Sholtly - I was picking him fo Finland at the time when the vulcano crisis did came from Island and I had marvellous 12 days in Alicante and Castalla village. Thanks to Lotta and Jack for everything and especially for those moments at the dinner table, where Finnish, Swedish, English and Spanish languages were mixed! It really was a trip of "Once In A Lifetime!" <3

Devil <3

Devil -13