Suunnitelmissa pentuja syksyyn 2020!

RTK1 Amor'jade So Oh So She's My Own *Mia*

astutetaan Syksyn juoksuun <3

Lonkat: A/B

Kyynärät: 0/0

Polvet: 0/0

Silmät: peilataan

1 hammaspuutos

Mia / Selena on tullut Ruotsiin ja sitä esitellään minun henkilökohtaisessa FB-profiilissa tarkemmin.


Fi Ch Ca Ch EEV-19 Grandgables Wolf Whistle *Wolfie*

Lonkat :: HD: A/B

Kyynärät :: ED: 0/0

Polvet :: Kd: 0/0

Silmät ::Eyes: CEA / PRA -Wolfie on uros, kenen esittelyvideon sain nähtäville sen tulevalta omistaja Marita Axilta jo, kun Wolfie oli vielä Kanadassa odottamassa Suomeen muuttoa. Ja se video nähdessäni liikkeessä - se sinetöi heti ajatukseni, että haluan käyttää sitä sopivalle nartulle. Viime kesästä saakka tätä asiaa olen pyöritellyt mielessäni moneen kertaan, toisaalta ajatus astuttaa Mia / Selena uudessa kotimaassa kiehtoo, mutta en vaan pääse tästä Wolfie ajatuksesta irti -joten se täytyy toteuttaa. Olen aivan ihastuksissani niihin pentuihin, mitä olen nähnyt sen tähän mennessä jättäneen -niin luonteiden ja ulkomuotojen puolesta. Terveystutkimuksia vielä ei jälkeläisille olla tehty, niiden nuoren iän vuoksi. Tämä yhdistelmä tulee olemaan vahvalla luustolla, voimakkaalla luonteella, amerikkalaisella ulkomuodolla ja upealla liikkeellä siunattu yhdistelmä.


https://www.facebook.com/530605027430166/videos/63...

https://www.youtube.com/watch?v=KmrmxAilBeE&feature=share&fbclid=IwAR1AMdlN_seuIoOhsmtwQ1lkt9YJOFJlxP-1p0uAUtIagaWfKnX0xzqY0_A

Seuraavaan juoksuun astutetaan

Riga's JW-18 JW-18 Huisin Adorable Beauty *Dior*

Koko :: size: 33.5cm

Kaikki hampaat :: full dentition

Lonkat :: HD: A/A

Kyynärät :: ED: 0/0

Polvet :: KD: 0/0

(c) Santra Risto Silmät :: eyes: CEA/PRA free


*** EI PENTUKYSELYJÄ ENÄÄ DIORIN PENTUEESEEN***

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kaipaatko kaveria lenkkipolulle? Haluatko pennun, jonka vanhemmat ovat pääsääntöisesti terveystutkittuja ja hyväluonteisia? Haluatko pennun, jonka kasvattaja on kiinnostunut sen elämänvaiheista pennusta mummoksi / papaksi? Oletko valmis teetättämään koirallesi terveystutkimukset aikuisena? Oletko kiinnostunut harrastamaan koirasi kanssa koiramaisia lajeja? Jos vastasit kysymyksiin KYLLÄ, saatat olla tuleva Amor'jade-sheltin omistaja! Oletko valmis tulemaan tutustumaan elämäämme jo ennen kuin olet saanut lupausta pennusta.

Tulevat Amor'jade-pennut syntyvät syksystä 2019 alkaen Stjärnhoviin, Ruotsiin. Meidän pennut elävät elämänsä ensimmäiset elinviikkonsa Täysin maaseudulla saaden kokemuksia niin hevostallilta, autoilusta, vieraista ihmisistä, lapsista, koirista, hevosista kuin kissoistakin. Amor'jade-pennut elävät tavallista perheen arkea, johon kuuluvat normaalit elämän äänet imuroimisineen, kokkailuineen ja nuorisomusiikkeineen. Pentumme saavat runsaasti rakkautta ja sylihoitoa, jolloin ne tottuvat ihmisten käsittelyyn. Luovutan pennut 8 viikon ikäisinä, madotettuina, rekisteröityinä Ruotsin kennelliittoon, tunnistusmerkittyinä, virallisesti silmäpeilattuina ja terveystarkistettuina.

Mikäli olet kiinnostunut aikaisemmista tai tulevista pentueista, laita viestiä sähköpostitse. Kerro itsestäsi ja perheestäsi, koirataustastasi, harrastussuunnitelmistasi sekä mahdollisista toiveistasi pennun suhteen. Tällöin minulla kasvattajana on helpompi etsiä juuri Sinulle se oikea pentu, ja pennulle juuri se oikea ihminen, joka MAHDOLLISESTI saatat olla myös sinä.