Seuraava Amor'jade pentue on sini-musta eli blue merle / tricolour-pentue. Ava on sijoituksessa Hanna Pääkkösellä ja harrastaa kaikkea kivaa, agilitystä alkaen.

Yhdistelmä on ripaus Rakasta Deviliä, Jadea, erinomaisia terveystuloksia jättäviä Shadelandeja, tasapainoinen kokonaisuus. Ei mitään liioiteltua, avointa luonnetta ja kauniita linjoja pitkälle sukutauluun.

Avan pentue tehdään Hannan kanssa yhteistyössä ja pennut tulevat elämään kummassakin talossa, saaden paljon uusia kokemuksia sitä myöten -aivan kuten meillä kotona ainoastaan asuvat pennutkin ovat saaneet. <3

Emä: Amor'jade Isabel La Diosa Azul *Ava*

kuva: Marjo Kuha, Lellukan kennel

Isä: Shadeland Valse Rustique *Oliver*

(shadeland Kiss Seals My Secret <3 Ee jmva TlnJW-15 White Coastal Black Baron)

Lonkat: A/A

Kyynärät: 0/0

Polvet: 0/0

Silmät: Cea/Pra vapaaTulevia pentusuunnitelmia!!

Amor'jade Breeders Pride aka Gaby tullaan astuttamaan viimeisen kerran. Pentue tulee olemaan omia kasvatuslinjoja, tuttuja sukuja, tiedossa olevia riskejä, puutteiden täydentämisiä ja vahvuuksien vahvistamista. VÄrinä tumma soopeli ja tricolour!

Isä Isä Teddy eli Fi Mva Huisin Corona Borealis <3

Teddy on harppaus enemmän englantilaislinjoihin, kuitenkin tuttuihin sukuihin. Aimo annos kompaktia kokonaisuutta, selkeää sukupuolileimaa, kaunista päätä, trikkiväriä, avointa ja ihmisrakasta luonnetta, kaunista turkkia. Ja kaikkea muuta ihanaa <3 Omistaja ja kasvattaja: Tarja ja Ossi Rosten, Huisin kennel


Astutetaan myös 2018 juoksuun Amor'jade Kortney Armani *Sienna*

LOnkat B/B

Kyynärät 0/0

polvet 0/0

silmät Pra/cea vapaa, ei ylimääräisiä ripsiä

LTE +170 Laukausvarma !!

Sienna on mahtava paketti avointa luonnetta ja upeaa rakennetta. Urosvalinta paljastetaan astutuksen onnistuttua. Pentue odotettavissa loppukesästä -18.Teddyn kuva: Sirpa Saari

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kaipaatko kaveria lenkkipolulle? Haluatko pennun, jonka vanhemmat ovat terveystutkittuja ja hyväluonteisia? Haluatko pennun, jonka kasvattaja on kiinnostunut sen elämänvaiheista pennusta mummoksi / papaksi? Oletko valmis teetättämään koirallesi terveystutkimukset aikuisena? Oletko kiinnostunut harrastamaan koirasi kanssa koiramaisia lajeja? Jos vastasit kysymyksiin KYLLÄ, saatat olla tuleva Amor'jade-sheltin omistaja!

Amor'jade-pennut elävät ensimmäiset elinviikkonsa maaseudulla saaden kokemuksia niin autoilusta, vieraista ihmisistä, lapsista, koirista kuin kissoistakin. Amor'jade-pennut elävät tavallista perheen arkea, johon kuuluvat normaalit elämän äänet imuroimisineen, kokkailuineen ja nuorisomusiikkeineen. Pentumme saavat runsaasti rakkautta ja sylihoitoa, jolloin ne tottuvat ihmisten käsittelyyn. Luovutan pennut 7-8 viikon ikäisinä, madotettuina, rekisteröityinä, tunnistusmerkittyinä, virallisesti silmäpeilattuina ja terveystarkistettuina.

Mikäli olet kiinnostunut aikaisemmista tai tulevista pentueista, laita viestiä sähköpostitse. Kerro itsestäsi ja perheestäsi, koirataustastasi, harrastussuunnitelmistasi sekä mahdollisista toiveistasi pennun suhteen. Tällöin minulla kasvattajana on helpompi etsiä juuri Sinulle se oikea pentu, ja pennulle juuri se oikea ihminen.