PENTUSUUNNITELMIA V. 2021!! / PUPPYPLANS FOR 2021!!!

****************************************************************************************************************

Olen joutunut omien kasvatusperiaatteiden vuoksi tekemään rajauksen pentukyselyjen suhteen - meiltä ei muuta pentua kotikoiraksi kotiin, jossa sitä ei tulla aikuisena virallisesti terveystutkimaan sekä lonkkien, kyynärien, polvien kuin silmien osalta. Selkäkuvien ottaminen on plussaa, mutta ei vaatimus. Tiedän, että kotikoirat ovat äärettömän tärkeät perheilleen, mutta myös meille kasvattajille on tärkeää, jotta me saadaan tutkittua tietoa rotumme terveystilanteesta. Jos pentuja ei tutkita, emme saa tarpeeksi tietoa mahdollistaaksemme parhaimmat toisilleen sopivat yhdistelmät.

Perheet odottavat tervettä pentua, mutta jos meillä kasvattajilla ei ole tarpeeksi tutkittua tietoa, koko rodun jalostaminen menettää merkityksensä, kun kasvattajat eivät tiedä tekemiensä yhdistelmien antamaa terveystietoa.

tästä syystä Amor'jade pennut muuttavat vain koteihin, jossa terveystutkimuksiin rehellisesti sitoudutaan - eikä vaan luvata kasvattajalle pennun toivossa kuut ja taivaat.

**********************************************************************

OTAN VASTAAN PENTUKYSELYJÄ VASTA ENSI TALVEN JA KEVÄÄN PENTUEISIIN, DIORIN MAHDOLLISET PENNUT JÄÄVÄT KAIKKI TUTUILLE TAI OMAAN PERHEESEEN. <3

Amor'jade Nice Hot And Spicy *Alli*

on astutettu tuontipoika Guccilla ja yhdistelmä on linjaus meijän Devilin isään eli Apple acres astrologyyn. <3** ALLI ON RÖNTGATTU TYHJÄKSI 18.10.21 eli ei pentuja vko 23 **

Amor'jade Stylish Makeover *DAYA*


uskomattoman kiltti, mutta samalla myös energinen tulipakkaus astutetaan seuraavaan juoksuun. daya on suoraan kolmannessa polvessa kantanarttu Jadesta, ollen doran tyttö. Sen isä Dennis on Ruotsin menestyksekkäin uros viimevuosina. daya astutetaan aiempaan suunnitelmaan poiketen kesän 2022 juoksuun.

Grandgables Wolf Whistle *Wolfie*


Uros joka sykähdytti videoissa jo ennen Suomeen muuttamistaan. Wolfien piti olla Doran tyttären Selenan uros, mutta meidän asuminen Ruotsissa ei mahdollistanut astutusta tuolloin. niin ollen nyt, kun olemme palaamassa suomeen, on mahdollista astuttaa jälleen suomessa ja pääsen käyttämään Wolfieta nyt Doran toiselle tyttärelle eli Dayalle. wolfie on aivan mielettömän tasapainoinen luonteeltaan oleva uros. se on kaikkien kaveri - niin pentujen, niin narttujen kuin myös urosten. Se ei ole levoton missään tilanteessa, mutta silti tasapainoista energiaa ja äärettömän ihmisrakasta ja avointa luonnetta herrasta löytyy.


Pentukyselyt messengerin kautta tai gmailiin :)

Celia <3 Amor'jade Crime Of Being Cute

mian & neon pentueeseen syntyi 2 trikkinarttua, 1 merlepoika sekä yksi trikkipoika enkelinä.

Pennut on nimetty Täykkäreiden mukaan eli Celia, Carlos sekä Clara.

Clara jää ihastuttamaan Ruotsiin isi-Neon kotia, Carlos muuttaa Ouluun danten pojan Brunon pikkuveljeksi ja Celialle löytyi Kepon mielestä semmoinen kolo, että neiti jäi kotiin <3

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kaipaatko kaveria lenkkipolulle? Haluatko pennun, jonka vanhemmat ovat terveystutkittuja ja hyväluonteisia? Haluatko pennun, jonka kasvattaja on kiinnostunut sen elämänvaiheista pennusta mummoksi / papaksi? Oletko valmis teetättämään koirallesi terveystutkimukset aikuisena? Oletko kiinnostunut harrastamaan koirasi kanssa koiramaisia lajeja? Haluatko olla tekemisissä pentusi kasvattajan kanssa? Jos vastasit kysymyksiin KYLLÄ, saatat olla tuleva Amor'jade-sheltin omistaja! Oletko valmis tulemaan tutustumaan elämäämme jo ennen kuin olet saanut lupausta pennusta?

Tulevat Amor'jade-pennut ovat syntyneet syksystä 2019 alkaen Stjärnhoviin, Ruotsiin. Meidän pennut elävät elämänsä ensimmäiset elinviikkonsa Täysin maaseudulla saaden kokemuksia niin hevostallilta, autoilusta, vieraista ihmisistä, lapsista, koirista, hevosista kuin kissoistakin. Amor'jade-pennut elävät tavallista perheen arkea, johon kuuluvat normaalit elämän äänet imuroimisineen, kokkailuineen ja nuorisomusiikkeineen. Pentumme saavat runsaasti rakkautta ja sylihoitoa, jolloin ne tottuvat ihmisten käsittelyyn. Luovutan pennut 8 viikon ikäisinä, madotettuina, rekisteröityinä Ruotsin kennelliittoon, tunnistusmerkittyinä, virallisesti silmäpeilattuina ja terveystarkistettuina sekä passilla varustettuna. Huolehin kaiken tarvittavan pennun muuttoa varten uuteen kotiin, on se koti sitten suomessa tai ruotsissa.

Mikäli olet kiinnostunut aikaisemmista tai tulevista pentueista, laita viestiä sähköpostitse. Kerro itsestäsi ja perheestäsi, koirataustastasi, harrastussuunnitelmistasi sekä mahdollisista toiveistasi pennun suhteen. Tällöin minulla kasvattajana on helpompi etsiä juuri Sinulle se oikea pentu, ja pennulle juuri se oikea ihminen, joka MAHDOLLISESTI saatat olla myös sinä.