U-pennut synt. 28.9.19

Deniz, Diaz, Dex, Diana & Daya <3

2 x tri tyttö

2 x blm poika

1 x tri poika


***********************************************************************************************************************

** Amor'jade-pennut 2019 alkaen syntyvät Stjärnhoviin, Ruotsiin.**

Amor'jade LaToya ToyToy *Dora* on kaunista, upeaa ja niin tärkeää Jaden linjaa, jota yritän nyt vaalia. Dora on astutettu aivan ihanaluonteisella, kaunisrakenteisella, upeavärisellä Denniksellä CH DK JV-18 FI JV-18 FI V-18 KBH JV-18 LT CH NO JV-18 SE JV-18 Frostice Makeover

jolla on 27 sertiä ympäri pohjoismaita ja Baltiaa sekä 9 cacibia - ikä vasta 22kk.
Yhdistelmä täyttää suomalaisen Shetlanninlammaskoirat Ry:n jalostusohjeen vain silmäpeilauksen osalta eli sitä ei ole lonkkakuvattu. Ruotsissahan terveystutkimukset ovat täysin vapaaehtoiset. Pennut rekisteröidään Ruotsin kennelliiton rekisteriin meidän Ruotsiin muuton vuoksi. Astutussuunnitelma muuttui alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen aikatauluongelmien vuoksi.


Pentulaatikkoon syntyi 28.9.19 ihania trikki ja bluemerle pentuja Doralle & Dennikselle Joka ikinen pentu muuttaa kotiin, jossa ymmärretään terveystutkimusten tärkeys. Pentueen trikkipoika on ainoa, kenelle vielä mietin sopivaa yhteisomistajuus/yhteistyökotia - kaikki muut pennut ovat löytäneet lopullisen kotinsa.loppuvuoden juoksuun saan mahdollisuuden astuttaa sijoitusnarttuni Dior eli JV-18 RIGA'S JW-18 Huisin Adorable Beautyn eli Diorin. Diorin juoksuväli on n. 6kk, joten seuraava juoksu ajoittuu marras-joulukuulle.

Diorille on löytynyt aivan ihanaluonteinen ja komea brittilinjainen trikkiuros, Memus Professor Higgings, Omistaja Lotta Jidegren kasvattaa shelttejä kennelnimellä Sheltaeam ja Hugon, jälkeläisten terveystilastoa on todella ilo katsella. Upea kaunis uros, ja toivotaan pentueen onnistuvan!

Amor'jade LaToya ToyToy

*DORA*

Astutettu 28.7.19 ja laskettu aika on syyskuun lopussa.

Puppies are expected in the end of September.

CH DK JV-18 FI JV-18 FI V-18 KBH JV-18 LT CH NO JV-18 SE JV-18 Frostice Makeover *Dennis*

Poika ominaisuuksiltaan täyttä kultaa, luonne todella avoin ja reipas. Tykkää ihmisistä eikä hätkähdä isoissa tapahtumissa mistään.

(c) Karin Poiklägu, Kuukivi kennel

Memus Professor Higgins *Hugo*

Dior kesällä 2019(c) Santra Risto

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kaipaatko kaveria lenkkipolulle? Haluatko pennun, jonka vanhemmat ovat pääsääntöisesti terveystutkittuja ja hyväluonteisia? Haluatko pennun, jonka kasvattaja on kiinnostunut sen elämänvaiheista pennusta mummoksi / papaksi? Oletko valmis teetättämään koirallesi terveystutkimukset aikuisena? Oletko kiinnostunut harrastamaan koirasi kanssa koiramaisia lajeja? Jos vastasit kysymyksiin KYLLÄ, saatat olla tuleva Amor'jade-sheltin omistaja! Oletko valmis tulemaan tutustumaan elämäämme jo ennen kuin olet saanut lupausta pennusta.

Tulevat Amor'jade-pennut syntyvät syksystä 2019 alkaen Stjärnhoviin, Ruotsiin. Meidän pennut elävät elämänsä ensimmäiset elinviikkonsa Täysin maaseudulla saaden kokemuksia niin hevostallilta, autoilusta, vieraista ihmisistä, lapsista, koirista, hevosista kuin kissoistakin. Amor'jade-pennut elävät tavallista perheen arkea, johon kuuluvat normaalit elämän äänet imuroimisineen, kokkailuineen ja nuorisomusiikkeineen. Pentumme saavat runsaasti rakkautta ja sylihoitoa, jolloin ne tottuvat ihmisten käsittelyyn. Luovutan pennut 7-8 viikon ikäisinä, madotettuina, rekisteröityinä, tunnistusmerkittyinä, virallisesti silmäpeilattuina ja terveystarkistettuina.

Mikäli olet kiinnostunut aikaisemmista tai tulevista pentueista, laita viestiä sähköpostitse. Kerro itsestäsi ja perheestäsi, koirataustastasi, harrastussuunnitelmistasi sekä mahdollisista toiveistasi pennun suhteen. Tällöin minulla kasvattajana on helpompi etsiä juuri Sinulle se oikea pentu, ja pennulle juuri se oikea ihminen, joka MAHDOLLISESTI saatat olla myös sinä.