PENTUSUUNNITELMIA V. 2020-2021!! / PUPPYPLANS FOR 2020-2021!!!

****************************************************************************************************************

3 vkoa astutuksesta tänään ja merkit viittaavat selvästi, että Roosa on kantavana.

Amor'jade No Less Than Fulfilled Dream *Roosa*

Emä / dam: Amor'jade Breeders Pride *Gaby*

Isä / sire: Fi Ch Leigh-Hi's Oh My Fulilled Dream *Dante

Koko / size: 36cm

Trikkitekijä / tri-factor

Kaikki hampaat / full dentitionLonkat / hd: B/C

Kyynärät / ED: 0/0

Polvet / KD: 0/0

Silmät / eyes: PRA / CEA terve - Free

Roosan sukutaulussa yhdistyy kaikki kolme mulle todella tärkeää koiraa, sanoisinko elämäni koirat: Duffy, Devil ja Dante. Roosa asuu Oulussa Mirja Kärkkäisen omistamana, mutta minulla on ollut siihen jalostusoikeus jonka sain aikataulullisesti sitten tälle kesälle vasta sopimaan. Roosa on avoin, todella rohkea ja energinen neiti, joka ihastuttaa jenkkimäisellä ulkomuodolla ja vahvalla luustolla. Sillä on vahvasti trikkitekijä ja koska toiveissa itsellekin on trikkiä linjaani, olen astuttanut sen trikkitekijäisellä soopelilla.

Roosan urosvalinta on upea HeW-19 HeJW-19 Gwenda Easy Lover *Santeri*

HeW-19 HeJW-19 Gwenda Easy Lover *Santeri*

Emä / dam: Gwenda Sirius

Isä / sire: Selridge Severin

Koko / size: 38.5cm

Trikkitekijä / tri-factor

Lonkat / hd: B/A

Kyynärät / ed: 1/1

Polvet / kd: 0/0

Silmät / eyes: Pra / Cea terve - free

Santeri on sukutaulultaan täysin brittilinjainen, mitä ei luustonvahvuuden perusteella voisi ihan ensimmäisenä ajatella. Sen luonne on äärettömän avoin ja ihmisrakas. Santerin kyynärtuloksista löydät enemmän tietoa Kiitäjän poikien blogikirjoituksesta 29.11.2019.


**Odotettavissa siis soopeli ja trikkipentuja elokuun lopussa 2020**


Santeri 10kk / Santeri 10 months
(c) Maarit Tervonen, Dash'ing kennel

Suunnitelmissa pentuja keväälle 2021!

RTK1 Amor'jade So Oh So She's My Own *Mia*

astutetaan talven juoksuun <3

Lonkat: A/B

Kyynärät: 0/0

Polvet: 0/0

Silmät: peilataan

1 hammaspuutos


Mian juoksu alkoi 2kk odotettua aikaisemmin. Työtilanteestani johtuen, en pääse nyt Suomeen astutusreissulle, joten käytännön järjestelyjen vuoksi astutus siirtyy ensi talven juoksuun -eli toiveissa kevätpentuja, ihanaa!


Fi Ch Ca Ch EEV-19 Grandgables Wolf Whistle *Wolfie*

Lonkat :: HD: A/B

Kyynärät :: ED: 0/0

Polvet :: Kd: 0/0

Silmät ::Eyes: CEA / PRA -Wolfie on uros, kenen esittelyvideon sain nähtäville sen tulevalta omistaja Marita Axilta jo, kun Wolfie oli vielä Kanadassa odottamassa Suomeen muuttoa. Ja se video nähdessäni liikkeessä - se sinetöi heti ajatukseni, että haluan käyttää sitä sopivalle nartulle. Viime kesästä saakka tätä asiaa olen pyöritellyt mielessäni moneen kertaan, toisaalta ajatus astuttaa Mia / Selena uudessa kotimaassa kiehtoo, mutta en vaan pääse tästä Wolfie ajatuksesta irti -joten se täytyy toteuttaa. Olen aivan ihastuksissani niihin pentuihin, mitä olen nähnyt sen tähän mennessä jättäneen -niin luonteiden ja ulkomuotojen puolesta. Terveystutkimuksia vielä ei jälkeläisille olla tehty, niiden nuoren iän vuoksi. Tämä yhdistelmä tulee olemaan vahvalla luustolla, voimakkaalla luonteella, amerikkalaisella ulkomuodolla ja upealla liikkeellä siunattu yhdistelmä.


https://www.facebook.com/530605027430166/videos/63...

https://www.youtube.com/watch?v=KmrmxAilBeE&feature=share&fbclid=IwAR1AMdlN_seuIoOhsmtwQ1lkt9YJOFJlxP-1p0uAUtIagaWfKnX0xzqY0_A

Seuraavaan juoksuun astutetaan

Riga's JW-18 JW-18 Huisin Adorable Beauty *Dior*

Koko :: size: 33.5cm

Kaikki hampaat :: full dentition

Lonkat :: HD: A/A

Kyynärät :: ED: 0/0

Polvet :: KD: 0/0

Silmät :: eyes: CEA/PRA free


*** EI PENTUKYSELYJÄ ENÄÄ DIORIN PENTUEESEEN***

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kaipaatko kaveria lenkkipolulle? Haluatko pennun, jonka vanhemmat ovat terveystutkittuja ja hyväluonteisia? Haluatko pennun, jonka kasvattaja on kiinnostunut sen elämänvaiheista pennusta mummoksi / papaksi? Oletko valmis teetättämään koirallesi terveystutkimukset aikuisena? Oletko kiinnostunut harrastamaan koirasi kanssa koiramaisia lajeja? Haluatko olla tekemisissä pentusi kasvattajan kanssa? Jos vastasit kysymyksiin KYLLÄ, saatat olla tuleva Amor'jade-sheltin omistaja! Oletko valmis tulemaan tutustumaan elämäämme jo ennen kuin olet saanut lupausta pennusta?

Tulevat Amor'jade-pennut ovat syntyneet syksystä 2019 alkaen Stjärnhoviin, Ruotsiin. Meidän pennut elävät elämänsä ensimmäiset elinviikkonsa Täysin maaseudulla saaden kokemuksia niin hevostallilta, autoilusta, vieraista ihmisistä, lapsista, koirista, hevosista kuin kissoistakin. Amor'jade-pennut elävät tavallista perheen arkea, johon kuuluvat normaalit elämän äänet imuroimisineen, kokkailuineen ja nuorisomusiikkeineen. Pentumme saavat runsaasti rakkautta ja sylihoitoa, jolloin ne tottuvat ihmisten käsittelyyn. Luovutan pennut 8 viikon ikäisinä, madotettuina, rekisteröityinä Ruotsin kennelliittoon, tunnistusmerkittyinä, virallisesti silmäpeilattuina ja terveystarkistettuina sekä passilla varustettuna. Huolehin kaiken tarvittavan pennun muuttoa varten uuteen kotiin, on se koti sitten suomessa tai ruotsissa.

Mikäli olet kiinnostunut aikaisemmista tai tulevista pentueista, laita viestiä sähköpostitse. Kerro itsestäsi ja perheestäsi, koirataustastasi, harrastussuunnitelmistasi sekä mahdollisista toiveistasi pennun suhteen. Tällöin minulla kasvattajana on helpompi etsiä juuri Sinulle se oikea pentu, ja pennulle juuri se oikea ihminen, joka MAHDOLLISESTI saatat olla myös sinä.