***********************************************************************************************************************

** Amor'jade-pennut 2019 alkaen syntyvät Stjärnhoviin, Ruotsiin.**

Amor'jade LaToya ToyToy *Dora* & SE JW-14 DE CH DK CH SE CH Babysocks Rock'N'Roll *Nilo* -astutetaan seuraavaan juoksuun kesällä -19!!

Dora teki minulle 3.5.18 aivan huikean ihanat pennut Danten kanssa ja omistaja Santran kanssa olimme jo sopineet aiemmin mahdollisuudesta liisata Doraa toiseen pentueeseen. Dora on kaunista, upeaa ja niin tärkeää Jaden linjaa, jota yritän nyt vaalia. Alkuperäinen suunnitelma oli astuttaa Dora upealla Axelilla, mutta nyt kun muutimme Ruotsiin, päätin heti ottaa käyttöön naapurimaan vierasta verta ja käyttää DOralle upeaa bi-tekijäistä Niloa. Pentueeseen ovat mahdollisia värejä Tricolour, Mustavalkoinen, Bluemerle ja Bimerle. <3

loppuvuoden juoksuun saan mahdollisuuden astuttaa sijoitusnarttuni Dior eli JV-18 RIGA'S JW-18 Huisin Adorable Beautyn eli Diorin. Diorin juoksuväli on n. 6kk, joten seuraava juoksu ajoittuu marras-joulukuulle.

Diorille on löytynyt aivan ihanaluonteinen ja komea brittilinjainen trikkiuros, Memus Professor Hiffings, Omistaja Lotta Jidegren kasvattaa shelttejä kennelnimellä Sheltaeam ja Hugon, jälkeläisten terveystilastoa on todella ilo katsella. Upea kaunis uros, ja toivotaan pentueen onnistuvan!

Memus Professor Higgins *Hugo*

Dior JV-18 Messukeskuksessa

Amor'jade LaToya ToyToy

*DORA*

Will be bred to next season on summer 2019

SE JW-14 DE CH DK CH SE CH Babysocks Rock'N'Roll

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kaipaatko kaveria lenkkipolulle? Haluatko pennun, jonka vanhemmat ovat terveystutkittuja ja hyväluonteisia? Haluatko pennun, jonka kasvattaja on kiinnostunut sen elämänvaiheista pennusta mummoksi / papaksi? Oletko valmis teetättämään koirallesi terveystutkimukset aikuisena? Oletko kiinnostunut harrastamaan koirasi kanssa koiramaisia lajeja? Jos vastasit kysymyksiin KYLLÄ, saatat olla tuleva Amor'jade-sheltin omistaja! Oletko valmis tulemaan tutustumaan elämäämme jo ennen kuin olet saanut lupausta pennusta.

Tulevat Amor'jade-pennut syntyvät syksystä 2019 alkaen Stjärnhoviin, Ruotsiin. Meidän pennut elävät elämänsä ensimmäiset elinviikkonsa Täysin maaseudulla saaden kokemuksia niin hevostallilta, autoilusta, vieraista ihmisistä, lapsista, koirista, hevosista kuin kissoistakin. Amor'jade-pennut elävät tavallista perheen arkea, johon kuuluvat normaalit elämän äänet imuroimisineen, kokkailuineen ja nuorisomusiikkeineen. Pentumme saavat runsaasti rakkautta ja sylihoitoa, jolloin ne tottuvat ihmisten käsittelyyn. Luovutan pennut 7-8 viikon ikäisinä, madotettuina, rekisteröityinä, tunnistusmerkittyinä, virallisesti silmäpeilattuina ja terveystarkistettuina.

Mikäli olet kiinnostunut aikaisemmista tai tulevista pentueista, laita viestiä sähköpostitse. Kerro itsestäsi ja perheestäsi, koirataustastasi, harrastussuunnitelmistasi sekä mahdollisista toiveistasi pennun suhteen. Tällöin minulla kasvattajana on helpompi etsiä juuri Sinulle se oikea pentu, ja pennulle juuri se oikea ihminen, joka MAHDOLLISESTI saatat olla myös sinä.