PENTUSUUNNITELMIA V. 2021!! / PUPPYPLANS FOR 2021!!!

****************************************************************************************************************

Amor'jade Pretty Jazz Dancer *Penny*

V.s-pentujen emä, huikea äitikoira on astutettu Ninolla <3


Pentuja odotetaan syntyväksi vko 10

Peukkuja!

Fi Ch Se Ch HeW-12 HeJW-12 VV-18 Minitiimin You Make Heart Sing *Nino*

Lonkat : B/A

Kyynärät: 0/0

Polvet: 0/0

Silmät: Cea/Prea vapaa, ylim. ripsiä (dist.)

Koko: 38.5-39cm

Luonne: lyhyesti ja yksinkertaisesti sanottuna Ninon luonne on aivan ihana. Olen tuntenut Ninon ihan pennusta saakka ja kertaalleen yrittänytkin sitä saada omiin linjoihin ja nyt vihdoin on siihen taas mahdollisuus. Ninon jälkeläisten luustotulokset ovat niin vertaansa vailla, ettei tarvinut alkuperäiseen urossuunnitelmaan kauaa miettiä, kuka voisi olla korvaava. Korona tekee haasteensa astutusmatkoihin, kun itse olen täällä Ruotsissa -joten alkuperäissuunnitelma muuttui matkan varrella.

Toiveissa on siis upealuonteisia, upealla rakenteella olevia vahvaluustoisia soopelipentuja keväälle 2021. <3

Ninon kuva: Miina Lukkari, Minitiimin kennel


https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx...

Täältä tulee Aisha!

Roosan ja Santerin pennut syntyivät 01.09.2020 ja valtaisan kyselytulvan vuoksi olen hukkunut kyselymaileihin.

Nöyrin anteeksipyyntö kaikille minulle mailinsa lähettäneet, olen lukenut kaikki, mutta en ole ennättänyt vastata.

Amor'jade pennut ovat niin kysytyt pennut, että varmistaaksesi pennun saannin - ole valmis odottamaan pitkiäkin aikoja. Pisimpään odottaneet on odottaneet sopivaa syntyväksi jopa 3 vuotta. Mutta odotus palkitaan, harvoin se noin pitkä kuitenkaan on.

Meidän A2-pennut ovat löytäneet kodit, Aisha muutti jalostusoikeudella ystävälleni kemiin, Apollo muutti kasvattajaystävälleni Tuulalle Riverline kenneliin, Atlas muutti Turkuun ja Adam jäi tänne meidän kotikylälle. Aby on semmoinen taskuraketti, että se jäi omaan omistukseen, toinen omistaja on Nina määttä Ahovirran kennel. Jatkamme yhteistyötä yhteisen koiran myötä myös tästä pentueesta. <3

RTK1 Amor'jade So Oh So She's My Own *Mia*


RTK1 Amor'jade So Oh So She's My Own *Mia*

astutetaan talven juoksuun <3

Lonkat: A/B

Kyynärät: 0/0

Polvet: 0/0

Silmät: peilataan

1 hammaspuutos

Mian perusluonne on äärettömän iloinen, avoin, energinen ja samalla kuuliainen. Se rakastaa tekemistä ja on kaikessa oppimassaan nopea. Se rakastaa juosta pitkiä metsälenkkejä, mutta myös touhuta sijoituskodissaan ohjattuna rally-tokossa. Mia on vahvaluustoinen ja pitkärunkoinen narttu, jossa näkyy isä-danten antamat ominaisuudet niin luonteessa kuin rakenteessa.


Koronatilanteesta ja käytännön järjestelyistä johtuen olen muuttanut Mian astutussuunnitelmaa. Tuodaankin Amor'jade linjaan uutta ruotsalaista verta. Isä on tutkittu terveeksi ja sukat pyörii jaloissa valinnasta.

Uros julkisetaan onnistuneen astutuksen jälkeen, Stay on line! :)


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kaipaatko kaveria lenkkipolulle? Haluatko pennun, jonka vanhemmat ovat terveystutkittuja ja hyväluonteisia? Haluatko pennun, jonka kasvattaja on kiinnostunut sen elämänvaiheista pennusta mummoksi / papaksi? Oletko valmis teetättämään koirallesi terveystutkimukset aikuisena? Oletko kiinnostunut harrastamaan koirasi kanssa koiramaisia lajeja? Haluatko olla tekemisissä pentusi kasvattajan kanssa? Jos vastasit kysymyksiin KYLLÄ, saatat olla tuleva Amor'jade-sheltin omistaja! Oletko valmis tulemaan tutustumaan elämäämme jo ennen kuin olet saanut lupausta pennusta?

Tulevat Amor'jade-pennut ovat syntyneet syksystä 2019 alkaen Stjärnhoviin, Ruotsiin. Meidän pennut elävät elämänsä ensimmäiset elinviikkonsa Täysin maaseudulla saaden kokemuksia niin hevostallilta, autoilusta, vieraista ihmisistä, lapsista, koirista, hevosista kuin kissoistakin. Amor'jade-pennut elävät tavallista perheen arkea, johon kuuluvat normaalit elämän äänet imuroimisineen, kokkailuineen ja nuorisomusiikkeineen. Pentumme saavat runsaasti rakkautta ja sylihoitoa, jolloin ne tottuvat ihmisten käsittelyyn. Luovutan pennut 8 viikon ikäisinä, madotettuina, rekisteröityinä Ruotsin kennelliittoon, tunnistusmerkittyinä, virallisesti silmäpeilattuina ja terveystarkistettuina sekä passilla varustettuna. Huolehin kaiken tarvittavan pennun muuttoa varten uuteen kotiin, on se koti sitten suomessa tai ruotsissa.

Mikäli olet kiinnostunut aikaisemmista tai tulevista pentueista, laita viestiä sähköpostitse. Kerro itsestäsi ja perheestäsi, koirataustastasi, harrastussuunnitelmistasi sekä mahdollisista toiveistasi pennun suhteen. Tällöin minulla kasvattajana on helpompi etsiä juuri Sinulle se oikea pentu, ja pennulle juuri se oikea ihminen, joka MAHDOLLISESTI saatat olla myös sinä.