PENTUSUUNNITELMIA V. 2021!! / PUPPYPLANS FOR 2021!!!

****************************************************************************************************************

Olen joutunut omien kasvatusperiaatteiden vuoksi tekemään rajauksen pentukyselyjen suhteen - meiltä ei muuta pentua kotikoiraksi kotiin, jossa sitä ei tulla aikuisena virallisesti terveystutkimaan sekä lonkkien, kyynärien, polvien kuin silmien osalta. Selkäkuvien ottaminen on plussaa, mutta ei vaatimus. Tiedän, että kotikoirat ovat äärettömän tärkeät perheilleen, mutta myös meille kasvattajille on tärkeää, jotta me saadaan tutkittua tietoa rotumme terveystilanteesta. Jos pentuja ei tutkita, emme saa tarpeeksi tietoa mahdollistaaksemme parhaimmat toisilleen sopivat yhdistelmät.

Perheet odottavat tervettä pentua, mutta jos meillä kasvattajilla ei ole tarpeeksi tutkittua tietoa, koko rodun jalostaminen menettää merkityksensä, kun kasvattajat eivät tiedä tekemiensä yhdistelmien antamaa terveystietoa.

tästä syystä Amor'jade pennut muuttavat vain koteihin, jossa terveystutkimuksiin rehellisesti sitoudutaan - eikä vaan luvata kasvattajalle pennun toivossa kuut ja taivaat.2 pentuetta on laitettu alulle, toinen syntyy vkolla 10 ja toinen on toiveissa saada vappuviikolla 2021.

Amor'jade Pretty Jazz Dancer *Penny*

V.s-pentujen emä, huikea äitikoira Penny ja Nino ovat saaneet upeat 5 soopelipentua 12.3.2021.

Bambie, Beyonce, Boss, Brooklyn ja Boston voivat hyvin ja heille on pitkä jono ottajia. Valitettavasti en voi ottaa uusia kyselyjä pentuihin. Etusijalla vanhat tutut, kasvattien omistajat sekä Oulun ympäristössä asuvat.Fi Ch Se Ch HeW-12 HeJW-12 VV-18 Minitiimin You Make Heart Sing *Nino*

Lonkat : B/A

Kyynärät: 0/0

Polvet: 0/0

Silmät: Cea/Prea vapaa, ylim. ripsiä (dist.)

Koko: 38.5-39cm

Luonne: lyhyesti ja yksinkertaisesti sanottuna Ninon luonne on aivan ihana. Olen tuntenut Ninon ihan pennusta saakka ja kertaalleen yrittänytkin sitä saada omiin linjoihin ja nyt vihdoin on siihen taas mahdollisuus. Ninon jälkeläisten luustotulokset ovat niin vertaansa vailla, ettei tarvinut alkuperäiseen urossuunnitelmaan kauaa miettiä, kuka voisi olla korvaava. Korona tekee haasteensa astutusmatkoihin, kun itse olen täällä Ruotsissa -joten alkuperäissuunnitelma muuttui matkan varrella. <3

Ninon kuva: Miina Lukkari, Minitiimin kennel


https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx...

Boston, Beyonce, Boss, Bambie ja Brooklyn <3

RTK1 Amor'jade So Oh So She's My Own *Mia*


RTK1 Amor'jade So Oh So She's My Own *Mia*

on astutettu upealla ruotsalaisella uroksella <3

Lonkat: A/B

Kyynärät: 0/0

Polvet: 0/0

Silmät: peilataan

1 hammaspuutos

Mian perusluonne on äärettömän iloinen, avoin, energinen ja samalla kuuliainen. Se rakastaa tekemistä ja on kaikessa oppimassaan nopea. Se rakastaa juosta pitkiä metsälenkkejä, mutta myös touhuta sijoituskodissaan ohjattuna rally-tokossa. Mia on vahvaluustoinen ja pitkärunkoinen narttu, jossa näkyy isä-danten antamat ominaisuudet niin luonteessa kuin rakenteessa.


Koronatilanteesta ja käytännön järjestelyistä johtuen olen muuttanut Mian astutussuunnitelmaa. Tuodaankin Amor'jade linjaan uutta ruotsalaista verta. Isä on tutkittu terveeksi ja sukat pyörii jaloissa valinnasta.

Mian urosvalinta on Neo <3

Bright Rivers Silver Lining

Blm

Lonkat: B/B

Kyynärät: 0/0

Silmät: Cea-vapaa, PPM-iris minimaalinen

Kaikki hampaat, erinomainen purenta

Luonne: avoin ja rohkea


Sukulinjat minulle erityisen tutut, onhan siellä isän takana Guccin ja puolan tuontikoirani Gonzon sukua. Myös emän linjassa on Suomessakin tuttuja tutkittuja koiria.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kaipaatko kaveria lenkkipolulle? Haluatko pennun, jonka vanhemmat ovat terveystutkittuja ja hyväluonteisia? Haluatko pennun, jonka kasvattaja on kiinnostunut sen elämänvaiheista pennusta mummoksi / papaksi? Oletko valmis teetättämään koirallesi terveystutkimukset aikuisena? Oletko kiinnostunut harrastamaan koirasi kanssa koiramaisia lajeja? Haluatko olla tekemisissä pentusi kasvattajan kanssa? Jos vastasit kysymyksiin KYLLÄ, saatat olla tuleva Amor'jade-sheltin omistaja! Oletko valmis tulemaan tutustumaan elämäämme jo ennen kuin olet saanut lupausta pennusta?

Tulevat Amor'jade-pennut ovat syntyneet syksystä 2019 alkaen Stjärnhoviin, Ruotsiin. Meidän pennut elävät elämänsä ensimmäiset elinviikkonsa Täysin maaseudulla saaden kokemuksia niin hevostallilta, autoilusta, vieraista ihmisistä, lapsista, koirista, hevosista kuin kissoistakin. Amor'jade-pennut elävät tavallista perheen arkea, johon kuuluvat normaalit elämän äänet imuroimisineen, kokkailuineen ja nuorisomusiikkeineen. Pentumme saavat runsaasti rakkautta ja sylihoitoa, jolloin ne tottuvat ihmisten käsittelyyn. Luovutan pennut 8 viikon ikäisinä, madotettuina, rekisteröityinä Ruotsin kennelliittoon, tunnistusmerkittyinä, virallisesti silmäpeilattuina ja terveystarkistettuina sekä passilla varustettuna. Huolehin kaiken tarvittavan pennun muuttoa varten uuteen kotiin, on se koti sitten suomessa tai ruotsissa.

Mikäli olet kiinnostunut aikaisemmista tai tulevista pentueista, laita viestiä sähköpostitse. Kerro itsestäsi ja perheestäsi, koirataustastasi, harrastussuunnitelmistasi sekä mahdollisista toiveistasi pennun suhteen. Tällöin minulla kasvattajana on helpompi etsiä juuri Sinulle se oikea pentu, ja pennulle juuri se oikea ihminen, joka MAHDOLLISESTI saatat olla myös sinä.