***********************************************************************************************************************


Amor'jade LaToya ToyToy *Dora* & Huisin Journey To My Life *Axel* -astutetaan seuraavaan juoksuun kesällä -19!!

Dora teki minulle 3.5.18 aivan huikean ihanat pennut Danten kanssa ja omistaja Santran kanssa olimme jo sopineet aiemmin mahdollisuudesta liisata Doraa toiseen pentueeseen. Dora on kaunista, upeaa ja niin tärkeää Jaden linjaa, jota yritän nyt vaalia. Axel puolestaan antaa omalta osaltaan vahvuutta, niin runkoon, luustoon kuin vahvuuteenkin -ja tuo mukanaan tervettä luustotulosta. <3

Syksyn pentueeseen saan mahdollisuuden astuttaa sijoitusnarttuni Dior eli JV-18 RIGA'S JW-18 Huisin Adorable Beautyn eli Dior astutetaan syksyn juoksuun. Diorille on löytynyt aivan ihanaluonteinen ja komea brittilinjainen trikkiuros, Memus Professor Hiffings, Omistaja Lotta Jidegren kasvattaa shelttejä kennelnimellä Sheltaeam ja Hugon, jälkeläisten terveystilastoa on todella ilo katsella. Upea kaunis uros, ja toivotaan pentueen onnistuvan!

Memus Professor Higgins *Hugo*

Amor'jade LaToya ToyToy

*DORA*

Will be bred to next season on summer 2019 with my stunning blue male Huisin Journey To My Life *AXEL*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kaipaatko kaveria lenkkipolulle? Haluatko pennun, jonka vanhemmat ovat terveystutkittuja ja hyväluonteisia? Haluatko pennun, jonka kasvattaja on kiinnostunut sen elämänvaiheista pennusta mummoksi / papaksi? Oletko valmis teetättämään koirallesi terveystutkimukset aikuisena? Oletko kiinnostunut harrastamaan koirasi kanssa koiramaisia lajeja? Jos vastasit kysymyksiin KYLLÄ, saatat olla tuleva Amor'jade-sheltin omistaja! Oletko valmis tulemaan tutustumaan elämäämme jo ennen kuin olet saanut lupausta pennusta. Ethän halua osamaksupentua?

Amor'jade-pennut elävät ensimmäiset elinviikkonsa maaseudulla saaden kokemuksia niin autoilusta, vieraista ihmisistä, lapsista, koirista kuin kissoistakin. Amor'jade-pennut elävät tavallista perheen arkea, johon kuuluvat normaalit elämän äänet imuroimisineen, kokkailuineen ja nuorisomusiikkeineen. Pentumme saavat runsaasti rakkautta ja sylihoitoa, jolloin ne tottuvat ihmisten käsittelyyn. Luovutan pennut 7-8 viikon ikäisinä, madotettuina, rekisteröityinä, tunnistusmerkittyinä, virallisesti silmäpeilattuina ja terveystarkistettuina.

Mikäli olet kiinnostunut aikaisemmista tai tulevista pentueista, laita viestiä sähköpostitse. Kerro itsestäsi ja perheestäsi, koirataustastasi, harrastussuunnitelmistasi sekä mahdollisista toiveistasi pennun suhteen. Tällöin minulla kasvattajana on helpompi etsiä juuri Sinulle se oikea pentu, ja pennulle juuri se oikea ihminen, joka MAHDOLLISESTI saatat olla myös sinä.