S-pennut syntyivät vrk 58 eli 5pv ennen laskettua aikaa.

So uros *Scott* 278g

Tri uros *Santos* 282g

tri narttu *Selena* 238g


Pentue voi hyvin ja kasvaa tasaisesti. Kaikilla pennuilla kodit!

***********************************************************************************************************************

" SIENNA & AXEL - Amor'jade Kortney Armani & Huisin Journey To My Life "

Astutetaan Heinäkuun 2018 juoksuun <3

LOnkat B/B

Kyynärät 0/0

polvet 0/0

silmät Pra/cea vapaa, ei ylimääräisiä ripsiä

LTE +170 Laukausvarma !!

Sienna on mahtava paketti avointa luonnetta ja upeaa rakennetta. Urosvalinta Axel eli Huisin Journey To My Life. Blue merle / trikki Pentue odotettavissa syksyllä -18.

***********************************************************************************************************************

" Zeni & Ricky - Amor'jade I Will Shine & Huisin Journey To Glory "

Wohoo!! Saadaan Hannan kanssa jalostuslainaan I-pentueen Ineztä eli oikeammin sanottuna Zeniä -mikä ilahduttaa meitä molempia, koska Avan viime talven pentue menetettiin. Zeni astutetaan myös tämän loppukesän juoksuun ja tehdään yhteistyönä Hannan kanssa (Pääkkönen).

***********************************************************************************************************************

Talven juoksuun urosvalintana Teddy eli Fi Mva Huisin Corona Borealis. Onnellinen tyttö, joka Teddyn saa on Holly eli jenkkituontinarttumme Leigh-Hi's Spit Fire. <3

Teddyn kuva: Sirpa Saari

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kaipaatko kaveria lenkkipolulle? Haluatko pennun, jonka vanhemmat ovat terveystutkittuja ja hyväluonteisia? Haluatko pennun, jonka kasvattaja on kiinnostunut sen elämänvaiheista pennusta mummoksi / papaksi? Oletko valmis teetättämään koirallesi terveystutkimukset aikuisena? Oletko kiinnostunut harrastamaan koirasi kanssa koiramaisia lajeja? Jos vastasit kysymyksiin KYLLÄ, saatat olla tuleva Amor'jade-sheltin omistaja! Oletko valmis tulemaan tutustumaan elämäämme jo ennen kuin olet saanut lupausta pennusta. Ethän halua osamaksupentua?

Amor'jade-pennut elävät ensimmäiset elinviikkonsa maaseudulla saaden kokemuksia niin autoilusta, vieraista ihmisistä, lapsista, koirista kuin kissoistakin. Amor'jade-pennut elävät tavallista perheen arkea, johon kuuluvat normaalit elämän äänet imuroimisineen, kokkailuineen ja nuorisomusiikkeineen. Pentumme saavat runsaasti rakkautta ja sylihoitoa, jolloin ne tottuvat ihmisten käsittelyyn. Luovutan pennut 7-8 viikon ikäisinä, madotettuina, rekisteröityinä, tunnistusmerkittyinä, virallisesti silmäpeilattuina ja terveystarkistettuina.

Mikäli olet kiinnostunut aikaisemmista tai tulevista pentueista, laita viestiä sähköpostitse. Kerro itsestäsi ja perheestäsi, koirataustastasi, harrastussuunnitelmistasi sekä mahdollisista toiveistasi pennun suhteen. Tällöin minulla kasvattajana on helpompi etsiä juuri Sinulle se oikea pentu, ja pennulle juuri se oikea ihminen, joka MAHDOLLISESTI saatat olla myös sinä.