Dora, pieni ja pippurinen ja samalla myös niin kiltti ja kuuliainen. Amor'jade LaToya ToyToy viralliselta nimeltään On astutettu jenkkiuroksella.

Yhdistelmään haetaan vahvuutta luustoon, runkoon pituutta että erinomaista etuosaa. Luonnetta ja rohkeutta (pieni ja pippurinen!) ei tarvitse vahvistaa. :)

Urosvalinta Doralle on oma jenkkituontipoika Dante eli Fi Mva Leigh-Hi's Oh My Fulfilled Dream, joka täydentää rakenteellisesti kaikki ne osa-alueet, mitä tähän yhdistelmään tarvitsen.

Danten ja Doran tiedot niiden omilla sivuilla, lisätietoja puhelimitse iltaisin tai mailitse.

Pennuille valitaan kodit aiempien kriteerien mukaan, kaikki pennut myydään vain harrastaviin koteihin, joissa sitoudutaan terveystarkkeihin aikuisiällä.

S-pennut syntyivät vrk 58 eli 5pv ennen laskettua aikaa.

So uros *Scott* 278g

Tri uros *Santos* 282g

tri narttu *Selena* 238g


Pentue voi hyvin ja kasvaa tasaisesti

***********************************************************************************************************************

Amor'jade Breeders Pride aka Gaby tullaan astuttamaan viimeisen kerran. Pentue tulee olemaan omia kasvatuslinjoja, tuttuja sukuja, tiedossa olevia riskejä, puutteiden täydentämisiä ja vahvuuksien vahvistamista. VÄrinä tumma soopeli ja tricolour!

Isä Isä Teddy eli Fi Mva Huisin Corona Borealis <3

Teddy on harppaus enemmän englantilaislinjoihin, kuitenkin tuttuihin sukuihin. Aimo annos kompaktia kokonaisuutta, selkeää sukupuolileimaa, kaunista päätä, trikkiväriä, avointa ja ihmisrakasta luonnetta, kaunista turkkia. Ja kaikkea muuta ihanaa <3 Omistaja ja kasvattaja: Tarja ja Ossi Rosten, Huisin kennel


Astutetaan myös syksyn 2018 juoksuun Amor'jade Kortney Armani *Sienna*

LOnkat B/B

Kyynärät 0/0

polvet 0/0

silmät Pra/cea vapaa, ei ylimääräisiä ripsiä

LTE +170 Laukausvarma !!

Sienna on mahtava paketti avointa luonnetta ja upeaa rakennetta. Urosvalinta paljastetaan astutuksen onnistuttua. Blue merle / trikki Pentue odotettavissa loppukesästä -18.Teddyn kuva: Sirpa Saari

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kaipaatko kaveria lenkkipolulle? Haluatko pennun, jonka vanhemmat ovat terveystutkittuja ja hyväluonteisia? Haluatko pennun, jonka kasvattaja on kiinnostunut sen elämänvaiheista pennusta mummoksi / papaksi? Oletko valmis teetättämään koirallesi terveystutkimukset aikuisena? Oletko kiinnostunut harrastamaan koirasi kanssa koiramaisia lajeja? Jos vastasit kysymyksiin KYLLÄ, saatat olla tuleva Amor'jade-sheltin omistaja! Oletko valmis tulemaan tutustumaan elämäämme jo ennen kuin olet saanut lupausta pennusta. Ethän halua osamaksupentua?

Amor'jade-pennut elävät ensimmäiset elinviikkonsa maaseudulla saaden kokemuksia niin autoilusta, vieraista ihmisistä, lapsista, koirista kuin kissoistakin. Amor'jade-pennut elävät tavallista perheen arkea, johon kuuluvat normaalit elämän äänet imuroimisineen, kokkailuineen ja nuorisomusiikkeineen. Pentumme saavat runsaasti rakkautta ja sylihoitoa, jolloin ne tottuvat ihmisten käsittelyyn. Luovutan pennut 7-8 viikon ikäisinä, madotettuina, rekisteröityinä, tunnistusmerkittyinä, virallisesti silmäpeilattuina ja terveystarkistettuina.

Mikäli olet kiinnostunut aikaisemmista tai tulevista pentueista, laita viestiä sähköpostitse. Kerro itsestäsi ja perheestäsi, koirataustastasi, harrastussuunnitelmistasi sekä mahdollisista toiveistasi pennun suhteen. Tällöin minulla kasvattajana on helpompi etsiä juuri Sinulle se oikea pentu, ja pennulle juuri se oikea ihminen, joka MAHDOLLISESTI saatat olla myös sinä.