U-pennut synt. 28.9.19

Deniz, Diaz, Dex, Diana & Daya <3

Daya, Dex ja Diaz jäivät omistukseeni ja toivon heistä jatkoa tulevaisuuteen -näyttöön ja käyttöön :)
***********************************************************************************************************************


Amor'jade Pretty Jazz Dancer *Penny*


Luonne: Avoin, reipas, rohkea ja hyvällä tavalla energinen
Penny's temperament is Very open, self confident and energetic in good way.

näyttelyissä mm. PN2 varasert ja PN4

She's been Best Bitch 2, BB4 and gained 1 x Res-CAC in shows.

Penny on jatkoa toisessa polvessa minun ihanalle Jaden merlelinjalle ja on sijoituksessa Oulunsalossa Anttilan perheessä, jossa asustelee U-pentueen pikkujantteri Deniz - nykyisin kutsuttu Leo.

Pennyn lonkat ovat Ceet, Raja Been ja Ceen välillä oli hiuksenhieno, kennelliitosta sanottiin ja löysyyden vuoksi tipahtivat sitten Ceeksi. Tästä syystä uros valikoituu herraksi, jonka jälkeläisnäyttö lonkkien saralta on Suomen parhaimmistoa.

Penny on astutettu 21.01.20, kiitos Maritalle ja Antille avusta!

Yhdistelmä: Penny & Watson

Pennyn sulho

C.I.B Fi Mva Se Mva Ee Mva Kell Zadig *Watson*

alhaalla linkki Watsonin Jalostustietojärjestelmään, josta voi käydä katsomassa jälkeläisnäytön.

Watson on myös meidän Diorin ja Axelin isä, joten perin tuttua lapsiinsa antaa. <3


https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI12760/16&R=88

Seuraavaan juoksuun astutetaan

Riga's JW-18 JW-18 Huisin Adorable Beauty *Dior*

Koko :: size: 33.5cm

Kaikki hampaat :: full dentition

Lonkat :: HD: A/A

Kyynärät :: ED: 0/0

Polvet :: KD: 0/0

Silmät :: eyes: CEA/PRA free

(c) Santra Risto

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kaipaatko kaveria lenkkipolulle? Haluatko pennun, jonka vanhemmat ovat pääsääntöisesti terveystutkittuja ja hyväluonteisia? Haluatko pennun, jonka kasvattaja on kiinnostunut sen elämänvaiheista pennusta mummoksi / papaksi? Oletko valmis teetättämään koirallesi terveystutkimukset aikuisena? Oletko kiinnostunut harrastamaan koirasi kanssa koiramaisia lajeja? Jos vastasit kysymyksiin KYLLÄ, saatat olla tuleva Amor'jade-sheltin omistaja! Oletko valmis tulemaan tutustumaan elämäämme jo ennen kuin olet saanut lupausta pennusta.

Tulevat Amor'jade-pennut syntyvät syksystä 2019 alkaen Stjärnhoviin, Ruotsiin. Meidän pennut elävät elämänsä ensimmäiset elinviikkonsa Täysin maaseudulla saaden kokemuksia niin hevostallilta, autoilusta, vieraista ihmisistä, lapsista, koirista, hevosista kuin kissoistakin. Amor'jade-pennut elävät tavallista perheen arkea, johon kuuluvat normaalit elämän äänet imuroimisineen, kokkailuineen ja nuorisomusiikkeineen. Pentumme saavat runsaasti rakkautta ja sylihoitoa, jolloin ne tottuvat ihmisten käsittelyyn. Luovutan pennut 8 viikon ikäisinä, madotettuina, rekisteröityinä Ruotsin kennelliittoon, tunnistusmerkittyinä, virallisesti silmäpeilattuina ja terveystarkistettuina.

Mikäli olet kiinnostunut aikaisemmista tai tulevista pentueista, laita viestiä sähköpostitse. Kerro itsestäsi ja perheestäsi, koirataustastasi, harrastussuunnitelmistasi sekä mahdollisista toiveistasi pennun suhteen. Tällöin minulla kasvattajana on helpompi etsiä juuri Sinulle se oikea pentu, ja pennulle juuri se oikea ihminen, joka MAHDOLLISESTI saatat olla myös sinä.