***********************************************************************************************************************

" SIENNA & AXEL - Amor'jade Kortney Armani & Huisin Journey To My Life "

Astutettu 14.08.18 ja laskettu aika lokakuun loppupuolella <3 Sienna on kantavana <3

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI22023/17&ReknoE=FI25216/15


Sienna:

LOnkat B/B

Kyynärät 0/0

polvet 0/0

silmät Pra/cea vapaa, ei ylimääräisiä ripsiä

LTE +170 Laukausvarma !!

Sienna on mahtava paketti avointa luonnetta ja upeaa rakennetta. Urosvalinta Axel eli Huisin Journey To My Life. Blue merle / trikki Pentue odotettavissa syksyllä -18.

***********************************************************************************************************************

Zenin osalta suunnitelma on muuttunut. Ei tule jalostuslainaan amor'jade-kennelnimelle.


VUODEN 2019 BLM-TRI -suunnitelma!!

Amor'jade LaToya ToyToy & Huisin Journey To My Life -astutetaan kesällä 2019!!

Dora teki minulle 3.5.18 aivan huikean ihanat pennut Danten kanssa ja koska omistaja Santran kanssa olimme jo sopineet aiemmin mahdollisuudesta liisata Doraa toiseen pentueeseen -päätimme tänään sen toteuttaa ensi vuoden kesällä. Dora on kaunista, upeaa ja niin tärkeää Jadelais-linjaa, jota yritän nyt vaalia miten vaan voin. Axel puolestaan antaa omalta osaltaan vahvuutta, niin runkoon, luustoon kuin vahvuuteenkin -ja tuo mukanaan tervettä luustotulosta. <3

Miljoonat kiitokset rakkaalle Santralle tästä tulevasta mahdollisuudesta!


***********************************************************************************************************************

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kaipaatko kaveria lenkkipolulle? Haluatko pennun, jonka vanhemmat ovat terveystutkittuja ja hyväluonteisia? Haluatko pennun, jonka kasvattaja on kiinnostunut sen elämänvaiheista pennusta mummoksi / papaksi? Oletko valmis teetättämään koirallesi terveystutkimukset aikuisena? Oletko kiinnostunut harrastamaan koirasi kanssa koiramaisia lajeja? Jos vastasit kysymyksiin KYLLÄ, saatat olla tuleva Amor'jade-sheltin omistaja! Oletko valmis tulemaan tutustumaan elämäämme jo ennen kuin olet saanut lupausta pennusta. Ethän halua osamaksupentua?

Amor'jade-pennut elävät ensimmäiset elinviikkonsa maaseudulla saaden kokemuksia niin autoilusta, vieraista ihmisistä, lapsista, koirista kuin kissoistakin. Amor'jade-pennut elävät tavallista perheen arkea, johon kuuluvat normaalit elämän äänet imuroimisineen, kokkailuineen ja nuorisomusiikkeineen. Pentumme saavat runsaasti rakkautta ja sylihoitoa, jolloin ne tottuvat ihmisten käsittelyyn. Luovutan pennut 7-8 viikon ikäisinä, madotettuina, rekisteröityinä, tunnistusmerkittyinä, virallisesti silmäpeilattuina ja terveystarkistettuina.

Mikäli olet kiinnostunut aikaisemmista tai tulevista pentueista, laita viestiä sähköpostitse. Kerro itsestäsi ja perheestäsi, koirataustastasi, harrastussuunnitelmistasi sekä mahdollisista toiveistasi pennun suhteen. Tällöin minulla kasvattajana on helpompi etsiä juuri Sinulle se oikea pentu, ja pennulle juuri se oikea ihminen, joka MAHDOLLISESTI saatat olla myös sinä.