PENTUSUUNNITELMIA V. 2021!! / PUPPYPLANS FOR 2021!!!

****************************************************************************************************************

Olen joutunut omien kasvatusperiaatteiden vuoksi tekemään rajauksen pentukyselyjen suhteen - meiltä ei muuta pentua kotikoiraksi kotiin, jossa sitä ei tulla aikuisena virallisesti terveystutkimaan sekä lonkkien, kyynärien, polvien kuin silmien osalta. Selkäkuvien ottaminen on plussaa, mutta ei vaatimus. Tiedän, että kotikoirat ovat äärettömän tärkeät perheilleen, joten sitäkin tärkeämpää perheille on tietää, mitä siellä karvan alla on.

mutta myös meille kasvattajille on tärkeää, jotta me saadaan tutkittua tietoa rotumme terveystilanteesta. Jos pentuja ei tutkita, emme saa tarpeeksi tietoa mahdollistaaksemme parhaimmat toisilleen sopivat yhdistelmät.

Perheet odottavat tervettä pentua, mutta jos meillä kasvattajilla ei ole tarpeeksi tutkittua tietoa, koko rodun jalostaminen menettää merkityksensä, kun kasvattajat eivät tiedä tekemiensä yhdistelmien antamaa terveystietoa.

tästä syystä Amor'jade pennut muuttavat vain koteihin, jossa terveystutkimuksiin rehellisesti sitoudutaan.


KAIKKI YHDISTELMÄNI LÖYTYVÄT OMASTA HENKKOHT. PROFIILISTANI ALBUMEISTA KOIRIEN TIETOINEEN PÄIVINEEN. MYÖS LISÄKUVAT FACESSA.

**********************************************************************

Amor’jade Vs. Charme Asserdal *Priya*

Emä :: dam: Amor’jade Pretty Jazz Dancer *Penny*

Isä :: sire: Fi Ch Ee Ch Se Ch EuV-18 Kell Zadig *Watson*

Lonkat :: HD: A/A

Kyynärät :: ED: 0/0

Polvet :: KD: 0/0

Silmät :: eyes: CEA / PRA ok

segovrian alhambra's knight *Gucci'

oma tuontiuros, jolla priya astutetaan

guccin tiedot sen omalla sivulla

Amor'jade my heart will go on *Gloria*

astutetaan seuraavaan juoksuun

gloria on hivenen ihannetta kookkaampi, upea rakenteinen ja mahtavaluonteinen narttu. harkitsin pitkään glorian astuttamista, sen sisarusparvessa olemassa olevan lonkkariskin vuoksi. mutta päädyin lopulta etsimään sille puoliskon, joka petraa lonkkatuloksia - valiten sille yhden parasta lonkkatilastoa jättävän uroksen eli glorian sulho on

<3 käpäläkoplan yodi <3

C.I.B. FI MVA FI AVA-H FI AVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA CY MVA LT JMVA LV JMVA EE JMVA BALT JMVA APHRV-17 LVV-18 KÄPÄLÄKOPLAN YODI

yodi on osoittanut oman huikeutensa niin agiradoilla kuin näyttelykehissä.

sen koko on 35.5 cm

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?Rek...

Amor'jade Stylish Makeover *DAYA*


uskomattoman kiltti, mutta samalla myös energinen tulipakkaus astutetaan seuraavaan juoksuun. daya on suoraan kolmannessa polvessa kantanarttu Jadesta, ollen doran tyttö. Sen isä Dennis on Ruotsin menestyksekkäin uros viimevuosina. daya astutetaan aiempaan suunnitelmaan poiketen kesän 2022 juoksuun.

Grandgables Wolf Whistle *Wolfie*


Uros joka sykähdytti videoissa jo ennen Suomeen muuttamistaan. Wolfien piti olla Doran tyttären Selenan uros, mutta meidän asuminen Ruotsissa ei mahdollistanut astutusta tuolloin. niin ollen nyt, kun olemme palaamassa suomeen, on mahdollista astuttaa jälleen suomessa ja pääsen käyttämään Wolfieta nyt Doran toiselle tyttärelle eli Dayalle. wolfie on aivan mielettömän tasapainoinen luonteeltaan oleva uros. se on kaikkien kaveri - niin pentujen, niin narttujen kuin myös urosten. Se ei ole levoton missään tilanteessa, mutta silti tasapainoista energiaa ja äärettömän ihmisrakasta ja avointa luonnetta herrasta löytyy.


Pentukyselyt messengerin kautta tai gmailiin :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kaipaatko kaveria lenkkipolulle? Haluatko pennun, jonka vanhemmat ovat terveystutkittuja ja hyväluonteisia? Haluatko pennun, jonka kasvattaja on kiinnostunut sen elämänvaiheista pennusta mummoksi / papaksi? Oletko valmis teetättämään koirallesi terveystutkimukset aikuisena? Oletko kiinnostunut harrastamaan koirasi kanssa koiramaisia lajeja? Haluatko olla tekemisissä pentusi kasvattajan kanssa? Jos vastasit kysymyksiin KYLLÄ, saatat olla tuleva Amor'jade-sheltin omistaja! Oletko valmis tulemaan tutustumaan elämäämme jo ennen kuin olet saanut lupausta pennusta?

Tulevat Amor'jade-pennut ovat syntyneet syksystä 2019 alkaen Stjärnhoviin, Ruotsiin. Meidän pennut elävät elämänsä ensimmäiset elinviikkonsa Täysin maaseudulla saaden kokemuksia niin hevostallilta, autoilusta, vieraista ihmisistä, lapsista, koirista, hevosista kuin kissoistakin. Amor'jade-pennut elävät tavallista perheen arkea, johon kuuluvat normaalit elämän äänet imuroimisineen, kokkailuineen ja nuorisomusiikkeineen. Pentumme saavat runsaasti rakkautta ja sylihoitoa, jolloin ne tottuvat ihmisten käsittelyyn. Luovutan pennut 8 viikon ikäisinä, madotettuina, rekisteröityinä Ruotsin kennelliittoon, tunnistusmerkittyinä, virallisesti silmäpeilattuina ja terveystarkistettuina sekä passilla varustettuna. Huolehin kaiken tarvittavan pennun muuttoa varten uuteen kotiin, on se koti sitten suomessa tai ruotsissa.

Mikäli olet kiinnostunut aikaisemmista tai tulevista pentueista, laita viestiä sähköpostitse. Kerro itsestäsi ja perheestäsi, koirataustastasi, harrastussuunnitelmistasi sekä mahdollisista toiveistasi pennun suhteen. Tällöin minulla kasvattajana on helpompi etsiä juuri Sinulle se oikea pentu, ja pennulle juuri se oikea ihminen, joka MAHDOLLISESTI saatat olla myös sinä.