Vanha logo: Marianne Kokko

ESITTELY


Nimeni on Marjo Kuivala ja olen shetlanninlammaskoirien kasvattaja Pohjois-Suomesta. Kotonamme kasvaa myös pitkäkarvainen collienarttu, jonka myötä olen kasvattanut myös collieita yhden pentueen. Parhaiten tunnistan itseni kuitenkin kutsumanimellä Maikki ja kasvatan kennelnimellä Amor'jade.


Perheeseeni kuuluvat aviomieheni Jari, jonka näet nykyisin satunnaisesti seuranani näyttelyreissuilla ympäri Suomen maan sekä 4 aikuista lastamme lapsineen.


Shelttiemme arkea ihastuttaa ja joskus vihastuttaakin kaksi hullunkurista kissaamme -Leo ja Myy, jotka ovat erinomaisia pennun kouluttajia - ainakin siinä, miten kissoja kannattaa lähestyä. Eli vilinää siis pikkutalossamme riittää. Harrastan koiriemme kanssa pääasiassa koiranäyttelyissä käyntiä. Lenkkeilemme paljon sekä juosten vapaana metsässä että hihnalenkkiä tai talvisin jäällä vapaana. Osa koiristamme harrastaa eri lajeja, osa elää ihan tavallista koiran elämää. Olen käynyt agilityn alkeita ja jatkokursseja usean koirani kanssa, mutta aina ne näyttelyt vie minut mukanaan, enkä ole kovin tavoitteellisesti aksannut, kunhan on ollut mukavaa yhdessä touhuamista koiran kanssa - mutta ensimmäisen kerran minulla on kotiin jäänyt lupaus myös agin saralla, kenen kanssa toivon joskus pääseväni myös kisaamaan.

Koiramme ovat perheessämme täysivaltaisia perheenjäseniä, joiden hyvinvointi on erittäin tärkeää. Meillä ei ole erillisiä kenneltiloja, vaan karvakorvat "pyörivät jaloissamme" koko ajan. Meillä on ollut koko ajan ns. sekalauma eli meiltä löytyy sekä uroksia että narttuja.

kävimme asumassa Ruotsissa vuodet 2019-2021, mutta Amor'jade kasvatus o jatkunut Suomessa, haukiputaalla elokuusta 2021 alkaen. myimme ison ihanan unelmatalomme Käpälämäen ennen Ruotsiin muuttoa ja asustelemme nyt hetken pienesti Jarin entisessä mummolassa - pikku-tassulaksi tätä nyt kutsutaan. haaveissa on rakentaa vielä uusi isompi talo, jossa on mm. koirille kivat pesutilat ja hiukan enemmän neliöitä, mitä nyt on.


Mukavia hetkiä sivuillani!


Introduction

My name is Marjo Kuivala and I am a sheltiebreeder from Northern Finland. I also have a rough collie home. You will see me most of the time with my dogs maybe in forests or in the rings of dogshows. My husband is active travelling with me, too. We also have two cats at home, who are best teachers for our puppies. And we don't have any separate rooms or houses for dogs. They just live with us in our livingroom. amor'jade kennel moves back to Finland on 08/21.


Have a nice time in my website!

Leo & Myy